شکلات ساده :

حاوی مقادیر متغیر کاکائو، پودر کاکائو، شکر، کره کاکائو (احتمالاً تا ۵ درصد معادل کره کاکائو)، لسیتین و طعم وانیل است. حداقل مواد جامد خشک کاکائو در شکلات ساده باید ۳۰ درصد باشد و حداقل ۱۲ درصد آن باید مواد جامد کاکائوی خشک بدون چربی باشد.

شکلات تلخ (تیره) (Dark chocolate) : 

دارای رنگ قهوه ای تیره و طعم غنی بوده و از ترکیب انواع پودر کاکائو که در دمای بالا بو داده شده، کره کاکائو و شکر تهیه می شود.

شکلات شیری (Milk chocolate) :

حاوی تمام مواد متشکله شکلات ساده به اضافه پودر شیر کامل یا پودر شیر چربی گرفته و چربی کره است.

شکلات سفید :

ظاهر سفیدرنگ داشته و حاوی هیچ ماده رنگی نبوده و از کره استخراج شده از کاکائو، ساکاروز و شیر یا پودر آن تهیه شده و حاوی حداقل ۲۰ درصد کره کاکائو و حداقل ۱۴ درصد مواد جامد شیر می باشد که از آن هم حداقل۳/۵ درصد چربی شیر بوده و حداکثر حاوی ۵۵ درصد ساکاروز می باشد.

شکلات تقلیدی :

در این نوع شکلاتها مقداری یا تمام چربی کاکائو با چربیهای نباتی جانشین می شود.

شکلاتهای تقلیدی عموماً برای کاربردهای ویژه از قبیل پوشش بستنی های چوبی، کراکر یا آبنبات ها مصرف میشود.

شکلات بدون قند و کم کالری :

در این نوع تمام یا بخشی از ساکاروز فراورده با استفاده از قندهای رژیمی مانند سوربیتول و مالتیتول یا قندهای مصنوعی مانند آسپارتام، سوکرالوز و آسه سولفام پتاسیم حذف یا کاهش یافته است.

این نوع شکلاتها مناسب برای افراد دیابتی و اشخاصی دارای اضافه وزن و آنها که خواهان دریافت کالری کمتری هستند، میباشد.

در برخی از انواع آن بخشی از چربی کاکائو هم با استفاده از امولسیفایرهایی مانند لسیتین و جایگزینهای چربی، کاهش یافته است.

شکلات نرم :

شکلاتی که به صورت طبیعی تهیه شده باشد اندازه کوتاهی داشته و به هنگام شکل گرفتن به طور قابل توجهی کوتاهتر شده و جمع می گردد که علت آن آب رفتن و طبیعت غیرالاستیک شکلات می باشد.

این امر باعث میشود هنگامی که نوع معمولی (که به عنوان پوشش استفاده شده) با کارد برش داده شود، شکلاتهای خرد شده و تمایل به ترک خوردن در تمام جهات نشان دهد.

شکلات روکشں :

به شرط آنکه حاوی حداقل ۳۱ درصد کره کاکائو و حداقل ۲/۵ درصد مواد جامد کاکائوی خشکی بدون چربی باشند شکلات روکش نیز محسوب می شوند.

این نوع شکلاتها معمولاً از نوع ساده یا شیری می باشند که در مورد نوع ساده باید حاوی حداقل ۳۱ درصد کره کاکائو و برای شکلات شیری باید دارای حداقل ۳۱ درصد چربی کل باشد.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها