ترمیم مو در واقع یکی از راه های درمان ریزش مو می باشد که در دنیای امروزی یکی از روش های مورد علاقه آقایان و خانم ها می باشد. تنها تفاوت کاشت مو و ترمیم مو در این است که برای کاشت مو نیازمند بانک مو می باشید، اما برای ترمیم مو می توانید فولیکول های مو های خود را تقویت نمایید و ریشه موهایی که ضعیف شده اند و شروع به ریزش نموده اند، تقویت نموده و دوباره شروع به رشد نمایند.

شایان ذکر است همانطور که هر روشی مزایا و معایبی را به همراه دارد ترمیم مو نیز دارای مزایا و معایبی می باشد. معایب ترمیم مو به روش های سنتی بدین صورت است که مو هایی که برای ترمیم مو در این روش مورد استفاده قرار می گیرد مصنوعی می باشد و همچنین تعداد جلسات دوره درمان دو تا سه جلسه است.

همچنین ممکن است برخی افراد دچار حساسیت های پوستی شوند و همچنین مدت زمانی که مو پس از انجام ترمیم مو به روش سنتی می تواند برای فرد باقی بماند، ۶ ماهه است و بعد از آن فرد باید دوباره اقدام به ترمیم مو نماید.

انواع روش های ترمیم مو 

روش ترمیم مو به روش HRT

در روش HRT که یکی از پیشرفته ترین روش های ترمیم مو است. نحوه چگونگی این ترمیم بدین صورت است ابتدا یک بسیار نازک مشابه به پوست فرد و همچنین با بررسی رنگ و جنس و حالت مو طراحی می شود و به ترمیم مو می پردازند.

در روش ترمیم مو HRT فرد با موهای ترمیم شده می تواند استخر سونا و حتی قابلیت رنگ و فر شدن را نیز دارا می باشد و دارای استحکام و مقاومت بسیاری است.

ترمیم مو به روش  prp

یکی دیگر از انواع روش ترمیم مو ، روش prp  است که در این روش ریشه مو را بوسیله نمونه خون گرفته شده ار فرد و ترکیب آن با مواد لازم به سر فرد ترزیق می نمایند که سبب تقویت پیاز مو می شود و فولیکول های ضعیف مو را تقویت می نماید تا دوباره مو ها رشد نمایند و پرپشت و ضخیم شوند.

اولین نتیجه این روش بعد از گذشت خدود دو ماه پس از آخرین جلسه ترزیق قابل مشاهده است و نتیجه ی نهایی آن حدود ۲۰ ماه بعد طول خواهد کشید . برای آن که بتوانید از روش های ترمیم مو و کاشت مو نتیجه دلخواه خود را دریافت نمایید کافیست به مراکز کاشت مو و ترمیم مو معتبر مراجعه نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر بهتر است با یک متخصص کاشت مو خوب م کنید.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها